Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Stilteavond/meditatieavond maandag 2 mei

De Plaats De Plaats 5, Hollum

Even tijd voor jezelf nemen. Stoppen met jagen en kijken wat er nu bij jou speelt op een milde en vriendelijke manier. Op de stilteavond begeleid ik je door verschillende meditaties heen. Even tot jezelf komen om daarna met een frisse blik weer de wereld in

€17,50

Stilteavond/meditatieavond 18 juli

De Plaats De Plaats 5, Hollum

Stoppen met van alles doen en even tijd nemen voor jezelf. Je aandacht even niet op de buitenwereld, maar wat speelt er allemaal bij jou. Met vriendelijke, nieuwsgierige aandacht kijken. Kom naar de meditatieavond en ik begeleidt je dan door verschillende meditaties, vanuit de sfeervolle plek “De Plaats” in Hollum.

€17,50

Stilteavond/meditatievond 15 augustus

De Plaats De Plaats 5, Hollum

Even een avond niets moeten doen, geen verplichtingen, niet zorgen voor anderen. Alleen maar een avond vriendelijke aandacht voor jezelf, voor wat er bij jou speelt. Op de meditatieavond begeleidt ik je door verschillende meditaties. Op de sfeervolle plek 'De Plaats' in Hollum.

€17,50

Stilteavond/meditatieavond maandag 5 september

De Plaats De Plaats 5, Hollum

Op de sfeervolle locatie 'De Plaats' begeleid ik je door verschillende meditaties. Afwisselend mindful yoga, zitmeditatie, loopmeditatie. Vriendelijke, nieuwsgierige aandacht voor wat er bij jou leeft. Het zorgen voor anderen, het regelen van zaken, het organiseren  mag je allemaal even loslaten, alleen maar tijd voor jezelf.

€17,50

Start achtweekse mindfulnesscursus oktober 2022

De Plaats De Plaats 5, Hollum

Op  maandagavond 10 oktober  2022 gaat de achtweeks mindfulnesscursus weer van start.  Acht maandagavonden krijg je oefeningen en uitleg over de mindfulness.  

€ 395