Online meditaties

Heb je behoefte om even stil te staan bij jezelf, tijd en ruimte te maken voor wat jou op dit moment beweegt. Even te stoppen met van alles te doen en in het hier en nu te zijn met vriendelijke, nieuwsgierige aandacht voor wat je ook maar ervaart. Misschien zijn de onlinemeditaties dan wat voor jou. Vanaf de veiligheid van je huis meedoen aan een meditatie

Voor wie?
De online-meditatie momenten zijn voor iedereen, je hoeft geen ervaring met mindfulness te hebben.

Wanneer?
De online-meditatie momenten worden één keer per week gehouden op wisselende dagen in de week. Je krijgt een mailtje met daarin de dag, het tijdstip en de zoom-link.

Als je je aanmeldt, hoef je niet elke week mee te doen. Je kunt deelnemen wanneer het voor jou uitkomt.

De online-meditatie momenten bestaan uit een begeleide meditatie, afgesloten met stilte en een gedicht of mooie tekst. De meditaties starten om 20.30 uur en duren ongeveer een half uur. Daarna zal ik nog een kwartier online blijven voor mensen, die behoefte hebben om met mij iets te delen.

Praktische informatie
Wil je deelnemen aan de online-meditatie momenten dan kun je je vrijblijvend inschrijven door me een berichtje te sturen per mail. Er wordt gebruik gemaakt van ZOOM. Als je je inschrijft, ontvang je ieder keer een link, die toegang geeft tot de online-meditatie momenten.  Het enige dat je nodig hebt is een computer, smartphone of tablet met een internetverbinding. En een plek waar je rustig kunt zitten en niet wordt gestoord (door anderen, je telefoon, mailtjes of andere berichtjes).

De meditatie start om 20.30 uur. Vanaf 20.25 uur kun je inloggen. Tijdens de meditatie zet ik jouw geluid uit (dat doe ik zodat anderen geluiden zoals het verschuiven van jouw stoel of andere achtergrond geluiden bij jou niet horen). Jij hebt zelf het beheer over jouw camera zodat je je eigen beeld uit kunt doen tijdens de meditatie zodat anderen je niet zien, maar je mij wel blijft zien. Alle knoppen (geluid, beeld, chatten enz.) staan in een balk onderin het beeld.

Er zijn geen kosten verbonden aan de online-meditatie momenten!

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met me op via desiree@wadnmindfulness.nl